KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Alembey Hasan Hüseyin Köseoğlu İlkokulu

Alembey Hasan Hüseyin Köseoğlu İlkokulu

yok
Adres
ALEMBEY MAH. ALEMBEY KÜME EVLERİ ALEMBEY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 206 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Çağdaş eğitimin tüm imkanlarını okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine sağlayarak eğitim kalitesini günbegün arttırarak öğrencilerimizi geleceğe vatan ve millet sevgisi kazanmış, gerekli bilgileri almış donanımlı kendisine ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Okulu yaratıcı ve organize bir ortama sahip olabilecek şekilde planlamak ve geliştirmektir. Toplumun eğitim düzeyini ve böylece yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla; eğiti-öğretimi en üst düzeyde, ilmi teknikleri kullanarak sunmak, öğrencileri duymaya, düşünmeye, özellikle araştırmaya yöneltmektir. Yeni bilgi ve uygulamaları geliştirip desteklemek, arkadaşlık ilişkilerini ve insan sevgisini geliştirmek, sorumluluk alabilecek bireyi oluşturmak ve yaşatmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Sabah: 08.30-11.45 Öğlen: 12.15-13.45